Karusellissa
ei lopu
kiva kesken!

14.2.2019

Karusellissa otetaan 18.2. käyttöön entistä helpompi pysäköintijärjestelmä

Karusellissa pysäköintijärjestelmän muutostyöt ovat loppusuoralla, ja uusi järjestelmä otetaan käyttöön maanantaista 18.2. alkaen. Kauppakeskuksen asiakkaille on edelleen tarjolla 2 tuntia ilmaista parkkiaikaa, mutta nyt arjen asiat hoituvat entistä helpommin!

Näin uusi Autopay-pysäköintimaksujärjestelmä toimii:

Kauppakeskus Karusellissa on vuorokaudessa ajoneuvokohtainen kahden (2) tunnin maksuton pysäköinti. Vuorokausi alkaa aina kello 00.00 ja päättyy kello 23.59. Pysäköintiajan voit käyttää monessa osassa.

Voit tarkistaa pysäköintiajan keston maksuautomaatilla. Mikäli pysäköintiaikasi ylittää kaksi tuntia vuorokauden aikana, maksat pysäköinnistä vain ylimenevän osuuden. Käytettävissäsi on useita maksamisvaihtoehtoja. Jos pysäköintiaikasi jää alle kahden tunnin vuorokaudessa, voit ajaa suoraan ulos. Karusellin K-Supermarketista saa kolmannesta pysäköintitunnista hyvityksen, kun ostokset ovat vähintään 20 €.

  1. Aja sisään. Kamerat lukevat autosi rekisterinumeron. Pysäköinnistä veloittaminen alkaa. Pysäköintilippua tai ennakkomaksua et tarvitse.
  2. Vieraile kauppakeskus Karusellissa kaikessa rauhassa. Pysäköinnistä ei tarvitse olla huolissaan, me emme kirjoita pysäköintivirhemaksuja.
  3. Aja ulos. Kun ajat ulos, kamerat lukevat autosi rekisterinumeron. Pysäköinnistä veloittaminen päättyy.
  4. Maksa automaatilla, kortilla, verkossa, automaattiveloituksella tai laskulla.

Helppoa kuin heinänteko! Tässä vielä lisätietoa maksutavoista.

Parkkihallin sisäänajo sijaitsee osoitteessa Aleksis Kiven Tie 3. Tervetuloa viihtymään!

2019-02-15T14:55:53+00:00